Efter att ha testat och testat många innehållsströmmande appar har vi valt några av dem uteslutande för dig. Du kan kolla in dem nedan:
Samsung Smart TV plus

När vi pratar uttryckligen om att titta på innehåll på Samsung Smart TV, Vad är bättre än dess ursprungliga ansökan. Samsung TV plus är ett gratis hemprogram från varumärket själv, vilket ger dig tillgång till mer än 120 kanaler. Du kan komma åt olika genrer som sport, nyheter, musik, Filmer, TV-serier och andra underhållningar.

Det bästa med att använda Samsung TV plus är att det är 100% gratis och kräver inga abonnemang, nedladdningar eller extra enhet att använda med. Det kommer förinstallerat på alla de senaste Samsung Smart TV-apparater (2016-2020)som ger dig nästan en hel del skäl att försöka. Att vara hem app och gratis att använda, vi rankas först i vår lista.

Swefilmer är den största innehållsströmmande webbplatsen i världen och den mest populära. Swefilmer är förinstallerat på Samsung Smart TV, eller du kan ladda ner det när som helst om det inte finns där som standard. Det låter dig titta på och de mest populära TV-program, filmer, dokumentärer, sport och Hindi TV. Att vara världens största streaming webbplats, Det har en enorm innehåll avsnitt tillägnad de olika genrer.

Du kan även ladda ner och titta på filmer och visar senare vid behov. Dessutom har Netflix strömmande upphovsrättsligt innehåll som kallas Netflix Original.

Men för att titta på filmer och program med Netflix på Samsung TV måste du köpa en månadsabonnemang.