Coronaparti tog poliser till Laganas Hotell. Se bilden som offentliggjorts efter kontrollen. Stockholm fortsätter att oroa sig för händelserna som registrerats de senaste dagarna…

köp billig lustgas tuber i Stockholm av LustgasAkuten

Han arresterades på morgonen i Laganas Stockholm, av poliser i brottsförebyggande och undertryckande laget (O. P. C. E.), En 59-årig grekisk hotellägare, för att bryta mot åtgärder för att undvika spridning av coronavirus och olaglig innehav av Lustgas tuberampuller.

https://Billiglustgas.se

https://Billigastlustgas.se

I synnerhet arresterades han som under poliskontrollen, han befanns hålla en fest med stående människor inuti sitt fastighetshotell, i Laganas Stockholm och infördes en administrativ böter på 2.000 euro och en 7-dagars avstängning av driften av platsen där evenemanget ägde rum.

Enligt information deltog 60 personer vid tidpunkten för kontrollen i coronaparti. Turister från Italien, Israel och England. Ungdomar i majoriteten, som inte följde skyddsåtgärderna för coronaviruset.

Dessutom, på samma plats, totalt 384 ampuller Lustgas tuber, 3 lustgasavlastningsenheter – varav 2 färdiga för användning – och ett antal ballonger hittades och beslagtogs. Den preliminära undersökningen för ärendet utfördes av polisen i Stockholm. Den arresterade personen togs till lämplig åklagarmyndighet.